Doorgaan naar inhoud
🚀 VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING 🚚
🚀 VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING 🚚

Voorwaarden Niet Geslaagd Garantie

Voorwaarden Niet Geslaagd Garantie

  1. Geldigheid: Deze garantie is geldig voor aankopen van raambordjes via onze webshop die specifiek zijn gekocht ter viering van het behalen van het centraal eindexamen of afstuderen in het jaar 2024.

  2. Bewijs van Niet Slagen: Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet de klant een officieel document van de onderwijsinstelling overleggen waarin staat dat de leerling niet geslaagd is voor het centraal eindexamen of niet is afgestudeerd. Dit document moet duidelijk de naam van de leerling, de naam van de onderwijsinstelling, en de datum van de uitslag bevatten.

  3. Terugbetalingstermijn: De klant moet binnen veertien dagen na ontvangst van de officiële uitslag een terugbetaling aanvragen. Aanvragen die na deze periode worden ingediend, komen niet in aanmerking voor de garantie.

  4. Eén Per Klant: De garantie kan slechts één keer per klant per jaar worden ingediend. Herhaalde aanvragen van dezelfde klant binnen hetzelfde jaar worden niet geaccepteerd.

  5. Niet Geslaagd Garantie: Alleen klanten die bij de aankoop de Niet Geslaagd Garantie hebben genomen, komen in aanmerking voor een terugbetaling.

  6. Specifieke Examenperiodes: Deze garantie is van toepassing op de centrale eindexamens en afstudeermomenten van middelbare scholen en andere onderwijsinstellingen in het jaar 2024. Andere examens, toetsperiodes en cursussen komen niet in aanmerking.

  7. Terugbetaling: Bij goedkeuring van de aanvraag wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. Verzendkosten en eventuele andere bijkomende kosten worden niet terugbetaald.

  8. Ongebruikt en in originele staat: Het raambord moet ongebruikt en in originele staat zijn om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.

  9. Misbruik: In geval van vermoeden van misbruik van deze garantie, behouden wij ons het recht voor om de aanvraag te weigeren en verdere actie te ondernemen.