Doorgaan naar inhoud
NU TIJDELIJK GRATIS STANDAARD VERZENDING 🚚
NU TIJDELIJK GRATIS STANDAARD VERZENDING

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van welke levertijd je kiest in het bestelproces. Je kunt kiezen voor gratis normale verzending (uiterlijk binnen 5 werkdagen) of snelle verzending (uiterlijk binnen 2 werkdagen €5,45).

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Dit is afhankelijk van de gekozen levertijd tijdens het bestellen. Voor normale verzending staat uiterlijk bezorging binnen 5 werkdagen. Voor snelle levering staat uiterlijk bezorging 2 werkdagen. Wij blijven afhankelijk van de bezorgdienst. Nadat wij je bestelling overhandigen aan de koerier, sturen wij je een e-mail met een track en trace code zodat je de bestelling kunt volgen.

Is de levertijd gegarandeerd?

De vermelde levertijden zijn een indicatie en geen zogenoemde fatale termijn. Wij zijn afhankelijk van de bezorgdiensten en kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Wij doen er alles aan om de bestelling op het afgesproken tijdstip af te leveren! Het kan soms gebeuren dat een product later wordt bezorgd dan vermeldt, in verband met: onmacht, weersomstandigheden, filedrukte of fout van de pakketdienst. Het kan ook gebeuren dat de bestelling eerder wordt geleverd dan afgesproken.

Kan ik mijn levertijd nog wijzigen?

De levertijd kan niet zomaar worden aangepast. Normale leveringen kunnen niet meer worden omgezet in spoed leveringen. Als je bijvoorbeeld een order hebt geplaatst en je hebt de normale levering geselecteerd, dan wordt de order binnen een paar uur in ons systeem gezet. Dat wil zeggen dat de bestelde producten worden ingepland om te printen/drukken. Het is dan niet meer mogelijk om de bestelling dan te wijzigen.

Kan ik mijn afleveradres nog wijzigen?

Dit is geheel afhankelijk van de gekozen leverdatum, je kunt hiervoor het beste contact opnemen.